Voorwoord

Het jaarverslag 2017 staat in het teken van 7 krachtige thema’s waar wij doorheen het jaar samen met de WGK-verenigingen en de federatie heel wat op ingezet hebben. Daarnaast vind je bij de kerncijfers uitgebreide provinciale en algemene zorggegevens.

Lees meer over de zorgcentrale, innovatie, onderzoek & publicaties, arbeidsorganisatie, kwaliteit van de zorg, evoluties in de thuiszorg, vormingen.

Kom meer te weten over hoe wij als pionier blijven inzetten op innovatie en technologie, over de kwaliteit van de zorg die onze verpleegkundigen dagelijks aanbieden, welke evoluties we hebben doorgemaakt in 2017 en aan welke projecten, wetenschappelijke artikels en onderzoeken we hebben meegewerkt.

Lees meer

Kerncijfers

Het Wit-Gele Kruis profileert zich als marktleider binnen de thuisverpleging. Reeds 80 jaar verzorgt zij door weer en wind en op een deskundige en professionele wijze patiënten thuis. De kerncijfers die hier volgen, geven een beeld van het werk dat zij in 2017 realiseerden.

Lees meer

Beleid

Welke veranderingen vinden er plaats die betrekking hebben op het Vlaams en Federaal beleid? Wat met sociaal overleg? Op deze vragen vind je hier een antwoord.

Lees meer

Afdelingen & contact

Het Wit-Gele Kruis bestaat uit vijf provinciale verenigingen. De overkoepelende federatie behartigt de belangen van deze autonome vzw's. De verschillende verenigingen, afdelingen en hun samenstelling vind je hier terug.

Lees meer